Fietsen – routes

Fietsen – routes


De fietsroutes worden aangegeven door bordjes met ons logo en een pijl daarop en door pijlen op de weg. Voor elk kruispunt staan altijd 2 pijlen zodat je voldoende tijd hebt om daarop te anticiperen. Als ergens geen bordje staat dan ben je waarschijnlijk verkeerd gefietst en dus van de route af! Keer dan om en ga terug tot je weer op de route komt! Als je twijfelt, rij dan door naar het volgende kruispunt; staat ook daar geen bordje dan weet je zeker dat je verkeerd bent gereden; keer om en ga terug tot je weer op de route komt!

Via onderstaande links zijn de verschillende fietsroutes te zien. We rijden de routes met de klok mee dus heen via het zuiden (bij het water langs) en terug via het noorden (bij de snelweg langs)!

De routes zijn tevens beschikbaar in de formats .gpx, .tcx en .kml.

Activeer hiervoor de gewenste link

kinderen: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3341405

rest: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3341444

waarna je de route op het scherm te zien krijgt; aan de linkerkant kun je dan op de button <EXPORTEER> drukken waarna je kunt kiezen in welk format je het bestand wilt downloaden!

Kinderafstand:

Deze ronde moet 1x worden afgelegd.

Overige afstanden:

Korte afstand: deze ronde moet 1x worden afgelegd.

Midden afstand: deze ronde moet 2x worden afgelegd.

Lange afstand: deze ronde moet 4x worden afgelegd.

De fietsroutes bestaan uit een aanlooproute vanaf de 11stedenhal naar de splitsing, een rondje welke weer uitkomt op deze splitsing, waarna via de aanlooproute weer terug naar de 11stedenhal gefietst wordt.

De aanlooproute heen en terug is 2,5 km; het rondje voor de kinderen is 3,5 km lang en voor de overige afstanden 10 km lang.

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden