Parc Fermé

Parc Fermé

Het Parc Fermé is naast de wisselzone tegelijk ook de fietsenstalling; deze wordt bewaakt en daar mogen alleen maar de deelnemers in op vertoning van hun startnummer!

Bij binnenkomst worden hier de volgende zaken gecontroleerd:

·       Zit je stuur en zadel goed vast

·       Werken je remmen goed

·       Zijn de uiteinden van je stuur afgedopt

·       Zit 1 sticker op je fietst geplakt

·       Zit je fietshelm goed vast als je hem op hebt

·       Alleen voor de kinderen: Zit de rode sticker voor op je fietshelm

·       Zit je schaatshelm*) goed vast als je hem op hebt

·       Zijn de achterkanten van je schaatsijzers afgerond

*)   De schaatshelm mag dezelfde helm zijn als de fietshelm als het maar geen tijdrithelm is dus zo’n helm waar een “punt/bult” achterop zit. De reden hiervan is dat als je (bijv. bij het schaatsen) achterover valt, deze “punt/bult” geen bescherming geeft maar juist extra verwondingen kan geven!

Als één van deze bovenstaande zaken niet in orde is (dit ter beoordeling van de organisatie) dan mag je de wisselzone niet in om je spullen te stallen. Je krijgt natuurlijk de gelegenheid om de problemen te verhelpen waarna je opnieuw je spullen ter keuring kunt aanbieden.

Als al je materieel daar is goedgekeurd kun je je plaats opzoeken en daar je fiets ophangen. De plaats voor je fiets is overeenkomstig je startnummer. Hierbij kun je ook de andere spullen leggen die je nodig hebt bij het fietsen en nadien bij het schaatsen. Let er daarbij wel op dat de je je spullen binnen je eigen plaats (ongeveer 50-70 cm breed) liggen en dat de naast liggende plaatsen er geen last van hebben!

Na de wedstrijd kun je je fiets en andere spullen daar weer uit ophalen maar mag je deze met al je spullen alleen maar verlaten als je 1 startnummer + je enkelbandje met chip voor de tijdregistratie weer inlevert!

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden