Overnachten

Overnachten

WestCord Hotels is een landelijke hotelketen en met 16 hotels in Nederland – zowel landelijk gelegen als in de stad of op het Wad – is er altijd een WestCord Hotel bij jou in de buurt!

WestCord WTC Hotel Leeuwarden is dé grootste congres- en evenementenlocatie van Friesland en tevens mede-sponsor van onze wintertriathlon; men verzorgt voor onze vrijwilligers alle lunchpakketten en tevens sponsoren ze de grote wisselbekers voor de trio’s/teams!

WestCord WTC Hotel Leeuwarden ligt tevens op nog geen 400 meter van de 11-stedenhal, is goed bereikbaar door de ideale ligging aan de uitvalswegen van Leeuwarden en is gelegen nabij het NS-station en het historische centrum. Daarnaast beschikt het hotel over 143 luxe en comfortabele designkamers, waaronder City view kamers en ruime appartementen. In het gehele hotel is er gratis, draadloos internet. Ook kun je als gast bij hen gegarandeerd gratis parkeren naast het hotel! Ook biedt het hotel diverse wellness- en fitnessfaciliteiten aan zijn gasten.

Op de 11e etage, uitkijkend over de prachtige stad Leeuwarden, kun je casual dineren in restaurant élevé. De gerechten wisselen per seizoen en ingrediënten worden regionaal en lokaal verkregen. Grenzend aan élevé is ook de Skybar te vinden met een diversiteit aan (mousserende) wijnen, cocktails en Gin Tonics!

Meer informatie vind u op de website https://westcordhotels.nl/hotel/wtc-hotel-leeuwarden/

Mochten er deelnemers zijn die voor en/of na de wedstrijd in de regio willen overnachten dan heeft men de volgende aanbieding voor u:

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden