Inschrijven

Inschrijven

We willen graag dat iedereen voor-inschrijft. Dat is ten eerste gemakkelijker voor ons omdat we dan vooraf weten op hoeveel mensen we ongeveer kunnen rekenen. Daarnaast is het ook gemakkelijker voor ons op de dag zelf omdat we dan minder werk hebben met na-inschrijvingen. Voor-inschrijven is bovendien voor de atleten zelf het goedkoopst!

Onder de kop “Categorieën” staan de prijzen van de voor-inschrijving vermeld. Leden van sv Friesland en van de schaatsverenigingen die bij de 11-steden baancommissie zijn aangesloten die individueel meedoen (dus niet de trio’s / teams) krijgen hier 10% korting op!

LET OP: deze voor-inschrijvingsprijzen en de leden- en sponsor- kortingen gelden t/m 31 januari 2024!

Vanaf 1 t/m 7 februari is er nog wel de mogelijkheid tot een late inschrijving maar daarvoor geldt dan echter een toeslag van € 10,=.

Na 7 februari is de digitale inschrijving gesloten!

Wel kan men zich op de wedstrijddag zelf vanaf 10:30 uur tot een uur voor de start nog inschrijven maar daarvoor geldt dan echter een toeslag van € 20,=.

Wijzigingen van je deelname kunnen t/m 7 februari nog doorgeven; wijzig je je deelname naar een duurdere categorie dan moet je het verschil + € 10,= bijbetalen en wijzig je je deelname naar een goedkopere categorie dan heb je geen recht op restitutie van het verschil van het inschrijfgeld.

Bij afmeldingen t/m 31 januari wordt 75% van het betaalde bedrag terug gegeven; bij afmeldingen van 1 t/m 7 februari wordt 50% van het betaalde bedrag terug gegeven. Van afmeldingen die daarna binnenkomen wordt geen geld meer terug gegeven!

Als het evenement om wat voor reden dan ook niet door kan gaan dan wordt de deelnemer aangeboden om zijn inschrijving door te schuiven naar het evenement in het volgende jaar; hierbij wordt dan geen geld terug gestort op zijn rekening! Mocht de deelnemer teruggave wensen van zijn inschrijfgeld dan zal het inschrijfgeld, minus € 5,= voor (financiële) administratiekosten, op zijn rekening worden terug gestort!

Onderstaand de link naar het digitale inschrijfformulier:

https://wintertriathlonleeuwarden.nl/aanmelden

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden