Prijzen/Huldiging

Prijzen/Huldiging


Herinneringsmedaille:
Iedere deelnemer kan een herinneringsmedaille ophalen op het binnenterrein omdat je een finisher bent van deze wedstrijd! Hiervoor dien je 2 van je startnummers daar in te leveren!

Winnaars: De atleten van de podiumplaatsen worden via de speaker en op een bord op het binnenterrein bekend gemaakt. Ben je het niet eens met de uitslag dan kun je binnen een half uur bezwaar maken bij de jury; daarna is de uitslag bindend! Op dat bord hangt tevens een tijdsschema van de huldigingen.

Huldigingen:

Individueel Open-FK’s: Er worden 3 open-FK’s verreden; bij zowel de heren als de dames. Voor de 3 snelsten is er na afloop een huldiging waarbij men een speciale goud-/zilver-/brons-kleurige medaille krijgt omgehangen en een bos bloemen krijgt overhandigd. De snelste zal gehuldigd worden als open Frysk wintertriathlon kampioen en krijgt de daarbij behorende trui met pompeblêdden aangetrokken.

Deze huldigingen zullen achter elkaar worden uitgevoerd waarna per categorie het Frysk volkslied gespeeld zal worden!

Individueel Overig: De winnaars bij de jongens en meisjes van 8 t/m 11 jaar worden na afloop gehuldigd en krijgen een beker overhandigd. Ook de winnaars mannen en vrouwen van de korte en de midden afstand worden na afloop gehuldigd en krijgen ook een beker of medaille overhandigd.

Alleen voor de categorie starters op de korte afstand is geen prijs maar die krijgen natuurlijk wel de herinneringsmedaille.

Trio’s/Teams: De winnaars van de trio’s / teams mannen en vrouwen worden na afloop ook gehuldigd en krijgen een speciale goud/zilver/brons-kleurige medaille overhandigd! Tevens krijgen de winnende teams de WestCordHotels-wisselbeker overhandigd die men bijna een jaar lang mee naar huis mag nemen.

Tijdschema:

Huldigingen:

14:10

Individueel (kinderen 8 t/m 11 jr)

jongens en meisjes

15:00

Individueel (Open-FK jeugd 12 t/m 15 jr)

heren en heren

15:10

Trio’s/Teams (jeugd 12 t/m 15 jr)

heren en heren

16:00

Individueel (Open-FK junioren 16 t/m 19 jr)

heren en heren

16:10

Individueel (senioren vanaf 20 jr)

heren en heren

16:20

Trio’s/Teams (16 jr en ouder)

heren en heren

16:30

Individueel  (Open-FK senioren vanaf 20 jr)

heren en heren

16:40

Trio’s/Teams (senioren vanaf 20 jr)

heren en heren

16:50

Fries volkslied voor alle Friese kampioenen

heren en heren

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden