Team/trio informatie

Team/trio informatie

Het verschil tussen een trio en een team is of je uitkomt voor een bedrijf of niet. Ben je niet gerelateerd aan een bedrijf dan ben je een trio, ben je wel gerelateerd aan een bedrijf dan ben je een team. Voor de rest vallen beiden in dezelfde categorie!

Van belang bij deze 2 groepen is het wisselen van de transponder voor de tijdregistratie in de wisselbox. De wisselbox is gesitueerd aan de oostkant van het parc fermé. De transponder moet bij het binnenkomen in de wisselbox om de enkel zitten van de binnenkomende atleet, binnen de wisselbox worden over gegeven aan de volgende atleet, en bij het verlaten van de wisselbox om de enkel zitten van de vertrekkende atleet!

Bij de wissel lopen-fietsen is dit direct na het lopen dus voordat je naar de fiets gaat. Bij de wissel fietsen-schaatsen is dit nadat je je fiets hebt opgehangen; loop daarna direct naar het einde van het parc fermé waar de wisselbox is en geef daarbinnen de transponder over!

Voor alle winnende trio’s/teams is er een grote wisselbeker beschikbaar gesteld door WestCordHotels die men bijna een jaar lang mee naar huis mag nemen! Daarnaast krijgen de winnaars van de langste afstand een waardebon van de Forelpoel.

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden