Na afloop...

Na afloop...

Na de wedstrijd kun je nog volop genieten (al hopen we dat je gedurende de wedstrijd natuurlijk ook al hebt genoten) voordat je weer naar huis toe reist!

Natuurlijk wil je al je spullen weer mee terug hebben. Belangrijk hierbij is dat iedereen met zijn eigen spullen vertrekt. Om je spullen mee te mogen nemen moet je 1 startnummer en de MyLaps transponder met enkelband bij je vertrek uit het parc fermé inleveren! Pas dan mag je je fiets met het overeenkomstige startnummeretiket en je overige spullen meenemen!

Het parc fermé wordt tot een bepaalde tijd bewaakt! Wij verzoeken je vriendelijk om, voordat je je in het feestgedruis stort, je spullen uit het parc fermé op te halen zodat ze niet onbewaakt komen staan en dus voor iedereen voor het grijpen liggen!

Daarna kun je je in het feestgedruis op het middenterrein (te bereiken via de onderdoorgang) of in het IIscafe storten. In het IIscafe zit de horeca van de 11 Stedenhal. Op het binnenterrein bestaat de catering uit koffie, thee, frisdrank, bier, broodje gehaktbal, broodje rookworst, tosti, chips en snoep.

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden