De prijzen zijn binnen!

De prijzen zijn binnen!

Nu is het alleen nog de vraag wie welke beker of medaille krijgt maar dat je in ieder geval een herinneringsmedaille van de Bouwgroep Dijkstra Draisma ONK wintertriathlon 2023 mee naar huis mag nemen is zeker want die krijgt iedereen!!!

Op de foto’s zie je de bekers voor de winnaars bij de kinderen (8 t/m 11 jaar).

Verder de bekers voor de overall winnaars op de kwart en halve wintertriathlon aangezien daar meerdere categorieën strijden op dezelfde afstand.

Als laatste de medailles; bovenaan de goud/zilver/brons (kleurige) medailles voor de mensen die op het podium mogen komen en onder de herinneringsmedailles.

Om in aanmerking te kunnen komen voor zo’n mooie medaille moet je natuurlijk wel meedoen! Meld je aan via de website (www.wintertriathlonleeuwarden.nl) of meteen via de directe link https://wintertriathlonleeuwarden.frl/inschrijven/ voor een individuele deelname maar mocht je niet elke sport even goed kunnen of alle 3 de sporten achter elkaar te veel dan is het altijd nog mogelijk om als team deel te nemen aan de wedstrijd. Voor de teams zijn er prachtig grote bekers te winnen die je dan een jaar lang thuis of op je bedrijf of vereniging mee kunt pronken! Die zijn nog niet binnen maar zodra ze binnen zijn zullen we je die ook laten zien natuurlijk!

Mocht je geblesseerd zijn en helaas niet mee kunnen doen, kom dan kijken of meld je aan via de website als vrijwilliger. Zonder vrijwilligers geen evenement! Ook dit kun je opgeven via de website!

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2024 Wintertriathlon Leeuwarden