Fietsen – routes

Fietsen – routes


De fietsroutes worden aangegeven door bordjes met ons logo en een pijl daarop en pijlen op de weg. Voor elk kruispunt staan altijd 2 pijlen zodat je voldoende tijd hebt om daarop te anticiperen. Als ergens geen bordje staat dan geldt: Geen pijl? Gewoon rechtdoor

Via onderstaande links zijn de verschillende fietsroutes te zien. We rijden de routes met de klok mee dus heen via het zuiden (bij het water langs) en terug via het noorden (bij de snelweg langs)!

De routes zijn tevens beschikbaar in de formats .gpx, .tcx en .kml.

Activeer hiervoor de link waarna je de route op het scherm te zien krijgt; aan de linkerkant kun je dan op de button <EXPORTEER> drukken waarna je kunt kiezen in welk format je het bestand wilt downloaden!

Achtste: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3341405

Deze ronde wordt 1x afgelegd.

Kwart: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3341444

Deze ronde wordt 1x afgelegd.

Halve & Hele: https://www.afstandmeten.nl/index.php?id=3341424

Bij de halve wordt deze ronde 1x afgelegd. Bij de hele wordt deze ronde grotendeels 2x afgelegd; na terugkomst van de 1e ronde wordt men op een splitsing bij de stadsgrens nogmaals richting de polder verwezen; na terugkomst van de 2e ronde wordt men op die zelfde splitsing bij de stadsgrens richting het 11-stedenplein verwezen.

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2023 Wintertriathlon Leeuwarden