De drie musketiers…

De drie musketiers…

De drie musketiers… Het zijn er in werkelijkheid echter 5 die het bestuur van de stichting vormen; v.l.n.r. Sjouke Venema, Hessel Brouwer en Sicco Jellema en daarnaast zijn er nog Jan Kooistra maar die was helaas ziek en ik zei de gek, Meine Hoitsma, ik maakte de foto.

Voor het evenement hebben we na een goed advies van @Petra Wieringa bij Mirjam Klein van Swormink in Sneek jassen aangeschaft; niet alleen voor de warmte maar ook voor de duidelijkheid. Mocht er op 11 februari iets zijn, trek ons dan even aan de jas en we zullen je helpen om het die dag een fantastisch mooie sportdag voor iedereen te laten zijn! 

Nog niet opgegeven? Doe het dan zo snel mogelijk via de website of via https://mylaps-registrations.com/wtl2023/select_competition

 Alle routes zijn nu digitaal beschikbaar. De links daarvoor staan op de website en mocht je een .gps bestand willen hebben of een bestand voor bijv. je Tacx, mail ons even en we zullen je de route in het gewenste format even toesturen.

CONTACTGEGEVENS
Wintertriathlon Leeuwarden
Barkentijn 27
9613 GK Meerstad
PRIVACY
Wij verzamelt voor deelname van onze wedstrijden persoonlijke gegevens van u. Lees hier meer over uw hoe wij deze gegevens gebruiken.
© 2023 Wintertriathlon Leeuwarden